Handelsbetingelser

GENEREL INFORMATION
Onlineshoppen (www.uldtrolden.dk) ejes og drives af Ægbækgaard, Avnøvej 33, DK-4750 Lundby. CVR nr. 26986680

PRODUKTINFORMATION
I onlineshoppen oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til os på charlotte@uldtrolden.dk.

PRISER
Alle angivne priser er anført i Danske Kroner (DKK.) inkl. 25% moms. Ægbækgaard tager forbehold for eventuelle trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

BETALING
I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort, eDankort, Visa og Mastercard, MobilePay og Bankoverførsel.

 • Dankort
  Med et Dankort kan du handle i forretninger og internetbutikker, samt hæve i pengeautomater over hele Danmark lige når det passer dig.

 • eDankort
  eDankortet er fremtidens betalingsform for alle der har netbank. Du kan nemt og sikkert betale for dine indkøb, og du slipper for at indtaste dine kontoplysninger.

  Når du vælger at betale med e-dankort, bliver du ledt tilbage til netbanken via et pop-up vindue, hvor du skal vælge, hvilken konto beløbet skal trækkes fra og indtaste adgangskoden. Herefter kommer du automatisk tilbage til vores hjemmeside, hvor købet bekræftes med en kvittering.

  OBS! Husk at tillade pop-up inden der trykkes eDankort.

 • Visa og Mastercard
  Udenlandske betalinger kræver 3D-secure - Verified by Visa - så hav din mobiltelefon klar.

 • MobilePay
  Hvis du ønsker at betaler via mobiltelefonen med MobilePay kan dette nu også lade sig gøre. Det foregår ved at du angiver dit mobiltelefon nummer ved betalingen på vores hjemmeside, derefter modtager du på mobilen en opkrævning, som du skal godkende, hvorved betalingen gennemføres.

 • Bankoverførsel
  Betalingen skal være os i hænde inden for 5 hverdage, hvor efter ordren ellers vil blive annuleret
  Evt. gebyrer til egen bank, SKAL betales af køber selv.
  Varerne afsendes først ved modtagelse af betalingen den fulde betaling
   

Ved betaling med kreditkort trækkes det skyldige beløb først på tidspunktet for afsendelse af varen fra Ægbækgaard. De kortoplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til NETS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og NETS der kan læse. Ægbækgaard har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. Betalingsproceduren gennemføres via danske QuickPay, der er PBS-autoriseret betalingsleverandør.