Søg
Alle kategorier
  Menu Close

  BæreStykker af Olga Putang

  SKU: 9788794446389
  Tilgængelighed: På lager
  268,00 kr.
  i h

  Forlaget Bogoo
  På dansk ved Gitte Sloth Poulsen
  127 sider - Paperback
  12 opskrifter

  Lær at strikke smukke trøjer med flotte bærestykker 
  Klassiske trøjer med rundt bærestykke går aldrig af mode og kan varieres på utallige måder. Det runde bærestykke er også helt perfekt til at lave mønstre i strukturstrik eller flerfarvestrik, hvor der kan leges med farverne. 
  I denne bog får du 12 forskellige design, alle med rundt bærestykke, som vil give dig lyst til at fatte pindene og strikke de smukke bluser. Designer Olga Putano har skabt tre forskellige trøjer med hver deres strikkefasthed, så der er noget for enhver smag og årstid. Til hver af de tre trøjer har hun designet fire forskellige bærestykker. Du vælger derfor først, hvilket af de flotte bærestykker, du ønsker at strikke, og derefter følger du opskriften for resten af trøjen, der passer til det udvalgte bærestykke. 
  Alle opskrifterne i bogen er strikket oppefra og ned, så du kan variere længden på ærmer og krop løbende, alt efter hvad du foretrækker og ønsker. Mønstrene er gradueret op i 10 størrelser med brystmål fra 81,5 cm til 172,5 cm. De forskellige design varierer mellem flerfarvestrik, snoninger og strukturmønstre ledsaget af overskuelige diagrammer.

  Produkt tags