Søg
Alle kategorier
  Menu Close

  ChiaoGoo Forte 2.0 Strikkepinde sæt

  Leverandør: ChiaoGoo
  SKU: Forte
  Tilgængelighed: På lager
  3.150,00 kr.
  i h

  Med Forté udskiftelige nålespidser fra ChiaoGoo har du alt hvad du behøver til dit næste strikkeprojekt! Dette luksuriøse sæt består af udskiftelige pinde, wirer og mange forskellige tilbehør, pakket i et praktisk og stilfuldt etui. De udskiftelige spidser er lavet af holdbart rustfrit stål og Carbonz eller Afrikansk Blackwood . Pinde- og skruestørrelserne er lasergraveret på hver pindespids. Pindespidserne er ikke kun meget smukke, men de giver også en glat strikkeoplevelse. Den oplevelse forstærkes af TWIST SWIV360-wirerne i dette sæt. Stålwirerne har en sølvfarvet nylonbelægning: Dette materiale gør wireren robust, men tillader stadig wirerne at glide ubesværet gennem maskerne. Wirerne kan fastgøres til pindespidser takket være en perfekt passende kabelnøgle. Hullerne til kabelnøglen kan også bruges som en livline til for eksempel at hente tabte masker. SWIV360-systemet sikrer også, at pindespidserne nemt kan rotere, uden at wireren knækker eller vrider sig. Hele sættet er pakket i et gråt etui, der har lynlås lukning. På indersiden har etuiet en stor stiklomme til mønstre og noter og en stor og lille lynlåslomme til opbevaring af kabler og tilbehør. Målebåndet, saksen, pindemåleren og styluspennen kan nemt opbevares i hver deres rum. Småt tilbehør, såsom maskemarkører, er pakket i en metalkasse. Du kan opbevare pindespidserne pænt i de nummererede rum i den aftagelige pindeholder. Pindeholderen kan hurtigt og nemt tages ud af etuiet og kan klikkes tilbage på magneterne i etuiet efter brug. Magneterne er også nyttige til at holde metalmaskemarkørerne sammen, mens du strikker. Etuiet måler 23,5 x 18 x 3 cm.
  Det smukke Forté sæt indeholder følgende:
  8 par udskiftelige pindespidser af 13 cm længde i størrelserne: 2¾, 3, 3¼, 3½, 3¾, 4, 4½ og 5 mm
  6 par udskiftbare pindespidser af Afrikansk Blackwood i størrelserne: 5½, 6, 6½, 8, 9 og 10 mm
  3 Red Twist wirer str. S: 35, 55 og 75 cm
  3 SWIV 360° wirer str. S: 35, 55 og 75 cm
  3 SWIV 360° wirer str. L: 35, 55 og 75 cm
  1 pindemåler
  1 målebånd
  1 saks
  1 styluspen
  1 lille æske med følgende indhold:
  2 wirer samlere str. S
  2 wirer samlere str. L
  2 wirer stoppere str. S
  2 wirer stoppere str. L 
  2 Adaptere str. L til S
  2 spændingsnøgler

  20 maskemarkør ringe i to forskellige størrelser
  1 hjerteformet gummigriber
  2 stoppenåle
  2 sikkerhedsnåle

  Alle dele af Forté sættet er velegnet til skruestørrelse S og L og kan kombineres med andre pinde, wirer og tilbehør fra ChiaoGoo i samme skruestørrelser.

  Generel information gældende for alle ChiaoGoo-udskiftelige enheder TWIST- og SPIN-produkter deler samme skruestørrelse, hvilket gør dem kompatible med hinanden. Alle pindespidser og wirer er lasergraveret med den respektive skruestørrelse: M = MINI, gælder for nålestørrelser 1,50-2,50 mm (10 og 13 cm) og 1,50-3,25 mm (8 cm) S = Lille, gælder for nålestørrelser 2,75-5,00 mm (10 og 13 cm) og 3,50-5,00 mm (8 cm) L = Large, gælder for nålestørrelser 5,50-10,00 mm (10 og 13 cm) MINI-serien er ikke kompatibel med S- og L-skruestørrelserne, derfor kræver alle MINI-pindespidser et MINI-wirer. Bemærk venligst, at de 10 cm- og 13 cm lange MINI-pindespidser er for lange til brug med de 5 cm-, 13 cm- og 15 cm lange MINI-wirer. De kan nemt tilsluttes ved hjælp af et MINI wirerstik for at forlænge wirerlængden. ChiaoGoo tilbyder også adaptere, som kan forbinde MINI, S og L produkter i skruestørrelse sammen. Undtagelse: ChiaoGoo MINI SHORTIES pindespidserne (størrelse 1,50-3,25 mm) er kun kompatible med produkter i MINI skruestørrelse.

   

  Produkt tags