Søg
Alle kategorier
  Menu Close

  Handelsbetingelser

  GENEREL INFORMATION
  Onlineshoppen (www.uldtrolden.dk) ejes og drives af Ægbækgaard, Avnøvej 33, DK-4750 Lundby. CVR nr. 26986680

  PRODUKTINFORMATION
  I onlineshoppen oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til os på charlotte@uldtrolden.dk.

  PRISER
  Alle angivne priser er anført i Danske Kroner (DKK.) inkl. 25% moms. Ægbækgaard tager forbehold for eventuelle trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

  BETALING
  I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort, eDankort, Visa og Mastercard, MobilePay og Bankoverførsel.

  • Dankort
   Med et Dankort kan du handle i forretninger og internetbutikker, samt hæve i pengeautomater over hele Danmark lige når det passer dig.

  • eDankort
   eDankortet er fremtidens betalingsform for alle der har netbank. Du kan nemt og sikkert betale for dine indkøb, og du slipper for at indtaste dine kontoplysninger.

   Når du vælger at betale med e-dankort, bliver du ledt tilbage til netbanken via et pop-up vindue, hvor du skal vælge, hvilken konto beløbet skal trækkes fra og indtaste adgangskoden. Herefter kommer du automatisk tilbage til vores hjemmeside, hvor købet bekræftes med en kvittering.

   OBS! Husk at tillade pop-up inden der trykkes eDankort.

  • Visa og Mastercard
   Udenlandske betalinger kræver 3D-secure - Verified by Visa - så hav din mobiltelefon klar.

  • MobilePay
   Hvis du ønsker at betaler via mobiltelefonen med MobilePay kan dette nu også lade sig gøre. Det foregår ved at du angiver dit mobiltelefon nummer ved betalingen på vores hjemmeside, derefter modtager du på mobilen en opkrævning, som du skal godkende, hvorved betalingen gennemføres.

  • Bankoverførsel
   Betalingen skal være os i hænde inden for 5 hverdage, hvor efter ordren ellers vil blive annuleret
   Evt. gebyrer til egen bank, SKAL betales af køber selv.
   Varerne afsendes først ved modtagelse af betalingen den fulde betaling
    

  Ved betaling med kreditkort trækkes det skyldige beløb først på tidspunktet for afsendelse af varen fra Ægbækgaard. De kortoplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til NETS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og NETS der kan læse. Ægbækgaard har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. Betalingsproceduren gennemføres via danske QuickPay, der er PBS-autoriseret betalingsleverandør.

  LEVERING
  Alle varer sendes med Postnord som pakkepost.
  For indlandspakker til nærmeste postbutik er prisen kr. 48,- og for hjemsendelse til adressen er prisen kr. 78,-
  Fragtfrit i Danmark ved køb over kr. 800,-
  Køb under kr. 150,- tillægges gebyr på kr. 30,- til dækning af indpakning og administration.

  Når pakken er udleveret - overgår risiko til køber.

  ORDREBEKRÆFTELSE
  Efter afgivelsen af ordre modtager du en elektronisk ordrebekræftelse med et ordrenummer. Dette er IKKE en betalingskvittering, men kun en reservation af varer på hjemmesiden.

  REKLAMATION
  Ægbækgaard yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

  For at sikre bedst mulig håndtering af evt. reklamationer, bedes den ske på skrift/mail, så der ikke hersker tvivl om reklamationens indhold og forløb.

  Ved reklamation skal kopi af ordrebekræftelse eller faktura vedhæftes henvendelsen til Ægbækgaard, så vi kan se hvornår produktet er købt hos os. 

  Alle varer er tjekket inden afsendelse fra Ægbækgaard - men skulle du mod forventning modtage varer med fejl, mangler eller evt. transportskader, skal dette meddeles til Ægbækgaard hurtigst muligt efter, at du har opdaget fejlen for at være gældende.

  RETURRET
  Ønsker du alligevel ikke den købte varer, kan den returneres inden for 14 dage fra modtagelsen for egen regning. Det kræver blot at varen er i ubrugt ikke forringet stand og emballagen skal være intakt. Varen skal pakkes forsvarligt, og vedlægges kopi af ordrebekræftelse eller faktura. Refusion af købesummen sker snarest og senest 8-10 dage efter modtagelse af det returnerede.
  Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Vi modtager IKKE pakker sendt med DAO, da de ikke kan finde ud af at levere dem.

  Bemærk venligst at da vores varer er lugtfølsomme, tages de ikke retur og refunderes ikke, hvis de har været udsat for tobaksrøg. Da en nikotinlugtende vare ikke er salgbar igen, og derved ikke er i samme stand som ved levering.

  Opskrifter, bestillingsvarer, specialfremstillet varer og afklippede varer på mål, tages ikke retur (metervarer, blonder, spindefibre og karteklæde)

  RETURADRESSE
  Varen skal returneres til nedenstående adresse. Eventuelle spørgsmål vedrørene returnering af varer kan ske via telefon +45 55769940 (Fastnet telefon) eller sendes til charlotte@uldtrolden.dk. Det skal meddeles butikken FØR varer sendes retur.

  Ikke at afhente pakker fra postbutik, er ikke accepteret som annullering af ordren, og returportoen vil derfor blive fratrukket købesummen.

  Ægbækgaard
  v\Charlotte Westermann
  Avnøvej 33
  DK-4750 Lundby