Søg
Alle kategorier
  Menu Close

  Glerups

  Vision og mission

  Vision Vores vision er at producere verdens bedste fodtøj af filt. Dette skal ske med omtanke for både menneske og natur, så vore kunder kan købe produkterne med god samvittighed.

  Mission SMUK – NATURLIG – VARM

  Vores mission afspejler Glerups.dk’s ånd, og vore produkter, arbejdsmiljø og omgivelser gengiver dette.

  Produkterne Vi anvender naturlige råmaterialer, hvor sokken er af nyuld, mens sålen enten er af kalveskind eller naturgummi. Alt unødvendigt materiale og påklistrede detaljer er skåret væk, hvilket giver det unikke og enkle design. Resultatet er hjemmesko af høj kvalitet, som giver brugerne en følelse af varme og velvære.

  Arbejdsmiljøet

  Medarbejdernes trivsel har stor betydning for virksomheden. Det er derfor vores delmission, at Glerups.dk skal bevare det velfungerende arbejdsmiljø, hvor der er en god balance mellem ansvar og tillid.

  Omgivelserne Det har altid været en klar målsætning at producere alle vore produkter med omtanke for menneske og miljø, og vi forsøger løbende at forbedre vores værdikæde fra råmateriale til slutbruger. Eksempelvis renser vi i vides mulig omfang ulden mekanisk for at undgå al unødig kemi, og vi anvender kun skind garvet i EU og efter de mest moderne og miljøskånsomme metoder.

  Det er ikke kun de procesorienterede anliggende, der er i fokus, når det gælder vores omgivelser. Vi ønsker også at bidrage til vores samfund og nærmiljø, og derfor støtter vi både større og mindre organisationer samt forskellige støtteprojekter.

  www.glerups.dk

   

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  Vis per side
  Billede af Glerups Børnestøvle med snører

  Glerups Børnestøvle med snører

  Filtstøvler
  299,00 kr.
  Billede af Glerups Filtslippers - Grå

  Glerups Filtslippers - Grå

  Filtslippers
  459,00 kr.