Søgning
Alle kategorier
  Menu Luk

  Kauni

  Firmaet har miljøvenlige holdninger.
  Emballage bruges en ekstra gang
  Vi smider ikke papkasserne ud! Der bliver brugt så meget som muligt  “second hand” emballage til at pakke produkter ind og sende ud til butikkerne.
  Spar på papiret
  Vi trykker kun 1 mindre oplag af katalog  hvert år, og sælger mere og mere gennem internet for ikke at bruge naturens ressourcer – træ.
  På kontoret får brugte papirer også “et anden liv”, for vi køber aldrig huskesedler, men bruger papirets “bagside” til det.
  Mindre ressourcer fra naturen.
  Vi giver på vores hjemmeside mulighed at downloade vores katalog til kundernes PC   for at spare på papiret. Vi udvikler vores hjemmeside løbende, for de fleste forbrugere  har ikke brug for de trykte kataloger. Du kan derfor bestille direkte fra vores hjemmeside. Det er både nemt og hurtigere.
  Vær glad for det du har.
  Kauni´s design er tidløs design, og  er derfor ikke så påvirket af den aktuelle  modesituation. Kauni designer tøj, som også har en lang brugstid og derfor ikke bliver slidt op alt for hurtigt. Det sparer ressourcer på vores jord. Vi håber på at alle, som køber vores striktrøjer, bliver så glade for dem, at de først bliver kasseret, når de er slidt op. Jeg har selv trøjer, som jeg har haft meget glæde af  i  4-5 år.
  Miljøvenlighed
  Vi arbejder for at lave vores strikkollektion så miljøvenlig som muligt. De farver, som er brugt til at farve garnet er næsten ikke skadelige for miljøet. Vi satser på at gøre det endnu bedre. Vi strikker kun efter mønstret og ikke et færdigt stof, som så skal klippes ud bagefter. Ved at strikke de syningsfærdige stykker, bliver spildprocenten minimal.

  Sorter efter
  Vis per side
  Kauni, strikke uldgarn fra Estland

  Kauni 8/2 Ensfarvet

  42,00 DKK 31,50 DKK
  Kauni Farveskifte 8/2, strikke uldgarn fra Estland

  Kauni 8/2 Farveskifte

  52,00 DKK 39,00 DKK
  Filtre Close