Søg
Alle kategorier
  Menu Close

  Kollektionsæske - DMC ECO VITA - U2360

  Leverandør: DMC Creative World
  SKU: U2360
  Tilgængelighed: 2 på lager
  540,00 kr.
  i h

  Denne æske af høj kvalitet er en limited edition, der indeholder 30 x 16 m nøgler af DMC Eco Vita 360, plantefarvet økologiske uldgarn. Den indeholder to gratis mønstre, der inspirerer dig til at begynde at brodere med dette ekstraordinære bæredygtige garn.

  Denne iøjnefaldende limited edition kollektionsboks er omhyggeligt udvalgt for at give dig en omfattende prøve af Eco Vita 360-paletten. Alle farvekategorier er inkluderet med en blanding af lyse og dæmpede nuancer, som vi ved, du vil elske.

  Dette 100% økologiske uldgarn er en kærlighedserklæring til naturen og har en rig og varieret farvepalet, hvor alle nuancer er fremstillet af naturlige farvestoffer i henhold til en håndværksmæssig infusionsproces med ingredienser som valnød, rabarber, indigo og enebær. Dette bløde garn er ideelt til kreativt lapning, traditionelt broderi, korssting, hulnål og vævning, og det er behageligt at arbejde med og giver stingene en tredimensionel udtryk.

  I modsætning til Mouliné Spécial bruges dette uldgarn med hele tråden uden behov for at dele det. Den har omtrent samme tykkelse som tre Mouliné Spécial tråde.

  Tråden kan vaskes i hånden ved 30 grader, så det skal man være opmærksom på, når man dekorerer sit tøj. Som med alle naturlige farvestoffer kan der være en lille variation i farverne. Denne 100% økologiske uld (mulesing free) er det ideelle valg til bæredygtigt håndværk.

  Om garnet:
  Woolmark certificeret - langtidsholdbar, farvebestandig, falmebestandig og svedafvisende.
  100% økologisk uld (mulesing-fri)
  60 farver farvet med 100% naturlige
  16 m pr fed
  nøgler Håndvask ved 30 grader

  WWW.DMC.com

   

  Produkt tags