Søg
Alle kategorier
  Menu Close

  Magic Pins - Fine 0,6 x 56 mm - 100 stk

  Leverandør: Taylor Seville
  SKU: TS219553
  Tilgængelighed: På lager
  198,00 kr.
  i h

  Det amerikanske mærke Taylor Seville producerer innovativt quiltnings- og sytilbehør. Alle produkter er designet med funktionalitet og ergonomiske funktioner i tankerne.
  Håndværkere fra forskellige discipliner yder et værdifuldt bidrag til udviklingen af nye produkter hos Taylor Sevilla. De tester nye produkter og deler deres erfaringer med designerne. Resultatet er en kollektion af højkvalitets og brugervenlige produkter.

  De ekstra Magic-nåle fra Taylor Seville er stærke og knivskarpe. Pindene kan bruges i alle mulige quiltnings- og syprojekter, og takket være deres længde er de perfekte til at holde flere lag stof og pladevat sammen. De er lavet af metal og har et varmebestandigt plastikhåndtag. Du kan blot stryge over stifterne uden skader. Derudover giver rillerne på håndtaget et godt greb.
  Den lyserøde farve på håndtaget gør stifterne nemme at finde i dit arbejde.

  Disse Taylor Seville-nåle kommer i en praktisk opbevaringsæske lavet af gennemsigtig plast. De ekstra lange stifter er 56 mm lange og fås i to forskellige bredder. De fine, ekstra lange Magic-nåle er 0,5 mm tykke og egner sig til tynde og skrøbelige stoffer. De almindelige, ekstra lange Magic-nåle er 0,6 mm tykke og egner sig til mellemtunge stoffer. 

  Produkt tags