Søg
Alle kategorier
  Menu Close

  DMC Mini væv med 14 kroge - 11 cm

  Leverandør: DMC Creative World
  SKU: U2118
  Tilgængelighed: 4 på lager
  195,00 kr.
  i h

  Bæredygtigt håndværk

  Minivæv med 14 kroge, 11 cm

  Start dit væveeventyr med en DMC minivæv. Disse mini stoppe væve er en fantastisk måde at eksperimentere med vævning for at reparere og pynte dit tøj. Ideel til vævning med vores Eco Vita uldgarn.

  Omfavn den mest bæredygtige mode med vores minivæv til at lappe dine yndlingssweatshirts, jakker eller sokker. Du kan også skabe vævede udsmykninger, der kan give tøjet nyt liv.

  Baseret på et design, der først dukkede op i 1940'erne, gør disse væve lappejobbet lettere og hurtigere. Du behøver ingen erfaring med vævning eller broderi for at bruge den. Du skal blot scanne QR-koden på emballagen for at få adgang til de trinvise instruktioner.

  På denne minivæv bruges nålen som væveskytte. Kør en finger langs rækken med 14 kroge for at hæve og sænke de skiftende trendtråde. På et øjeblik vil de smukkeste lapper dukker op, under dine fingre.

  Når du har oprettet den grundlæggende vævning, kan du gå videre til at skabe forskellige mønstre og teksturer for at få dine vævninger til at skille sig ud. Denne væv giver dig mulighed for at skabe vævede lapper op til 5,5 cm brede og 4,5 cm høje.


  www.dmc.com

   

  Produkt tags