Søg
Alle kategorier
  Menu Close
  Back to all

  Namaste Makers Tasker

  Namaste Makers Tasker

  Jeg har værest så heldig, at få en parti Strikketasker og tilbehørs tasker - Namaste Makers - fra familiefirmaet Jimmy Beans Wool i Nevada USA, hjem til butikken til en god pris, og kan derfor tilbyde 20% rabat af normalprisen.

  Namaste Makers Train Case

  Namaste Maker's tasker er opmærksomt designet til dem, der hele tiden er på farten. Med masser af plads til din bærbare computer eller tablet, din nyeste bog eller planlægger og flere håndarbejdsprojekter - ideel til dem, der ønsker at have alle deres værktøjer lige ved hånden. Namaste Maker's er fremstillet af vegansk læder og inkluderer håndværksspecifikke funktioner der er designet til at hjælpe dig med at finde dit Crafting Nirvana, uanset hvor du er.

  Designet til håndarbejde - Robust vegansk læder  - en super blød og smudsafvisende kvalitet af 100% Polyurethane. Foer af 100% Terylene. - BPA og PVC-fri. 

  Alle Namaste tasker leveres med en miljøvenlig støvpose af 100% Non Woven Polypropylene. En stoppenål, en mini Maker's Dot Journal (til at holde styr på rækker, mønsternotater osv.), En 8 tommer målebånd / nøglesnor, Jimmy Beans patentanmeldte Lotus Garnføder og en aftagelig kvast med Lotus Maskemarkør.

  Vil du nå at forkæle dig selv eller en kær med en lækker taske, er det nu sidst chance for disse modeller i Vegan Læder, under navnet Namaste Makers. Fremover vil alle Jimmy Beans tasker, blive fremstillet under mærket Della Q, og umiddelbart kun som lærredsposer og canvas tasker.

  Namaste Makers Mini RygsækNamaste Makers Oh SnapsNamaste Makers Rygsæk
  Namaste Makers PortfolioNamaste Makers Skulder TaskeNamaste Makers Interchangerble Buddy Case