Søg
Alle kategorier
  Menu Close

  Onion

  Om ONIONHej! Mit navn er Jette Frøkiær og jeg er designer af snitmønstrene ONION Collection og Kids Wear by ONION.Jeg fik idéen til mønstrene, medens jeg boede i en lejlighed på Frederiksberg i København. Jeg følte at der manglede et mønsterprodukt, som havde et enkelt snit og var samtidig nemt at gå til. I løbet af 1996-1997 arbejdede jeg med idéen og ONION blev derefter etableret i 1998.

  I begyndelsen gav det mange problemer og det krævede en utrolig tålmodighed og gå på-mod. Mit lager var i skunke rundt omkring i lejligheden og faktisk, så cyklede jeg rundt til butikker i København med mønstrene, medens jeg endnu boede der.

  I 2001 følte jeg, at det var tid til at tage næste skridt og jeg begyndte at se mig om efter et større sted til virksomheden. Efter en del søgen, bosatte jeg mig i Asnæs i Odsherred.

  Det var også medens jeg boede der, at jeg mødte min mand Johnny, som nu også er fuldt engageret og helt uundværlig i firmaet.

  Vi måtte endnu en gang indse, at vi var nødsaget til at rykke til større lokaler, hvilket blev en realitet i 2005, hvor vi flyttede til vor nuværende adresse.

  ONION har udviklet sig, fra at være en snitmønsterkollektion til nu også at omfatte stof, garn og accessories og vi udvikler os løbende.

  www.onion.dk

   

   

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  Vis per side
  Billede af Kiltnål fra Onion

  Kiltnål fra Onion

  Farve: Antik sølv
  Størrelse: 72 x 21 mm
  38,00 kr.
  Mohair + Wool, lækkert pelset strikkegarn fra ONION

  Mohair + Wool fra ONION

  55,00 kr. 45,00 kr.
  Bolero GarnKit fra Onion - Kan vendes til 2 modeller

  ONION Bolero GarnKit - Str. S/M

  Fino Organic Wool + Nettles
  70% Økologisk Uld
  30% Nældefiber

  Pind 4mm
  21m x 26p = 10x10cm
  580,00 kr.
  Organic Cotton + Merino Wool strikkegarn fra ONION

  Organic Cotton + Merino Wool

  45,00 kr. 40,00 kr.
  Filters Close