Søg
Alle kategorier
  Menu Close

  Levering og returnering

  LEVERING 
  Som hovedregel sendes alle varer med PostDanmark som pakkepost med mindre andet aftales.
  For indlandspakker til nærmeste postbutik er prisen kr. 45,- og for hjemsendelse til adressen er prisen kr. 65,-
  Ordre under kr. 150,- vil blive pålagt et gebyr på kr. 30,- til dækning af indpakning og administration.

  Når varene sendes fra Ægbækgaard modtager du automatisk en e-mail besked, som indeholder et track & trace forsendelsesnummer, så du kan følge pakkens vej til dig.

  Når pakken er afleveret af postbudet – overgår risiko til køber.

  I tilfælde af udgåede varer vil kunden straks blive underrettet herom og evt. indbetalte beløb vil straks blive tilbageført.

  FRI FRAGT
  Ydes ved køb før fragt på kr. 800,- til alle adresser i Danmark. Fri fragt er altid uden omdeling.

  ORDREBEKRÆFTELSE
  Efter afgivelsen af ordre modtager du en elektronisk ordrebekræftelse med et ordrenummer. Dette bedes oplyst ved alle henvendelser.

  REKLAMATION
  Ægbækgaard yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

  For at sikre bedst mulig håndtering af evt. reklamationer, bedes den ske på skrift/mail, så der ikke hersker tvivl om reklamationens indhold og forløb.

  Ved reklamation skal kopi af ordrebekræftelse eller faktura vedhæftes til Ægbækgaard, så vi kan se hvornår produktet er købt hos os.

  Alle varer er tjekket inden afsendelse fra Ægbækgaard - men  skulle du mod forventning modtage varer med fejl, mangler eller evt. transportskader, skal dette meddeles til Ægbækgaard hurtigst muligt efter, at du har opdaget fejlen for at være gældende.

  RETURRET
  Ønsker du alligevel ikke den købte varer, kan den returneres inden for 14 dage fra modtagelsen for egen regning.  Det kræver blot at varen er i ubrugt ikke forringet stand og emballagen skal være intakt. Varen skal pakkes forsvarligt, og vedlægges kopi af ordrebekræftelse eller faktura. Refusion af købesummen sker snarrest og senest 8-10 dage efter modtagelse af det returnerede.
  Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Vi modtager IKKE pakker sendt med DAO, da de ikke kan finde ud af at levere dem.

  Bemærk venligst at da vores varer er lugtfølsomme, tages de ikke retur og refunderes ikke, hvis de har været udsat for tobaksrøg. Da en nikotinlugtende vare ikke er salgbar igen, og derved ikke er i samme stand som ved levering.

  Opskrifter, bestillingsvarer, specialfremstillet varer og afklippede varer på mål, tages IKKE retur (metervarer, blonder, spindefibre og karteklæde)

  RETURADRESSE
  Varer skal returneres til nedenstående adresse. Eventuelle spørgsmål vedrørene returnering af varer kan ske via telefon +45 55769940 (Fastnet telefon) eller sendes til charlotte@uldtrolden.dk. Det skal meddeles butikken FØR varer sendes retur.

  Ægbækgaard
  v\Charlotte Westermann
  Avnøvej 33
  DK-4750 Lundby