Søg
Alle kategorier
  Menu Close

  Scheepjes Crafty Celebrations Colour Pack

  Leverandør: Scheepjes
  SKU: 22567 - 22568
  *
  Tilgængelighed: På lager
  78,00 kr.
  i h

  Uanset om det er for at sige tillykke med fødselsdagen, tak mor, eller bare fordi, garn er en fantastisk gave til enhver håndarbejdselsker!

  Derfor har Scheepjes skabt Crafty Celebrations Color Pack, den perfekte 'ud af boksen'-idé. Disse gavesæt indeholder seks nøgler med farvetema af 100 % Mercerized Bomuld.
  Maxi Sweet Treat er
   et alsidigt garn, der kan bruges til mange håndværk, såsom orkis, knipling, finstrik og sart hækling. Den subtile glans og glatte finish gør den også dejlig at brodere med, og kuglerne på 25 g/140 m gør, at disse sting kommer meget langt! Scheepjes' festpakker er præsenteret i en sølvdåse, beskyttet af en attraktiv papkasse, hvilket gør dem nemme at poste og sikrer, at gaver modtages i uberørt stand. Inspireret af den traditionelle buket blomster eller en flaske bobler skabte Scheepjes to farvekombinationer:
  Floral Bouquet er en muntert farvet palette inspireret af blomstrende blomsterhaver og inkluderer farverne 154 (Guld), 261 (Capri Blue), 281 (Tangerine), 392 (Lime Juice), 519 (Freesia) og 606 (Græsgrøn).
  Sparkling Champagne er en elegant farvepalet bestående af bløde, sofistikerede nuancer, der kombinerer varme neutrale og bløde ferskenfarvede nuancer og inkluderer farverne 105 (Bridal White), 130 (Old Lace), 238 (Powder Pink), 257 (Antique Mauve), 383 (Ingefær) Guld) og 414 (Laks).
  Leveres med sortiment af 6 nøgler/farver.

   

  Kunder der har købt denne vare købte også
  Kromski haspetræ til ophaspning af garnfed fra spinderok eller håndten

  Kromski Haspetræ

  120,00 kr.